10a Edició de la Ruta Gastronòmica de Cabrils

• Del 24 de novembre fins al 24 de maig, els establiments participants serviran les seves propostes amb el bacallà com protagonista

La 10a Ruta Gastronòmica de Cabrils arrenca amb una variada selecció de delicioses i exquisides propostes culinàries i de gran qualitat amb el bacallà com ingredient principal de la ruta.

La durada de la ruta és del 24 de novembre 2023 fins al 24 de maig del 2024

Durant aquest període, els restaurants participants serviran la seva proposta gastronòmica amb el bacallà com protagonista. Plats plens de creativitat, varietat i qualitat amb el segell personal de cada establiment.

A més, aquests plats són solidaris, perquè 1€ de cada plat es destinarà a l´Associació Mariona (Associació familiar de nens del Maresme amb càncer).

 

Ca L´Estrany

Llom de bacallà d’Islàndia amb muselina d’all, llit de patata, ceba confitada i tomàquet xerri.

 

Can Rin

:  Llom de bacallà gratinat amb allioli d’avellanes, orella i cigrons.

 

La Concòrdia

Bacallà confitat amb crema de foie, cors de carxofes i reducció de taronja.

 

L'Hostal de la Plaça

Bacallà arrebossat a la mel amb compota de poma.

 

Il Forno di Papá

Bacallà amb crema de taronja i panses.

 

 

L´Hort Cabrils

Bacallà confitat amb rossinyols.

 

Nou Gras

Brandada de bacallà amb ou a baixa temperatura i sorra d’oliva negra.

 

Sal i Pebre

Bacallà gratinat amb allioli.

 

L’Associació d’Hostalers de Cabrils

L’Associació d’Hostalers de Cabrils és una entitat amb més de 20 anys d’història, que es va crear amb l’objectiu de promoure i dinamitzar la gastronomia local d’alta qualitat. Actualment, està representada per 9 establiments amb personalitat pròpia: els restaurants Ca l’Estrany, Can Rin, Il Forno di Papá, La Concòrdia, La Mossegada, L’Hort Cabrils, Nou Gras i Sal i Pebre i l´hotel amb restaurant L’Hostal de la Plaça. Tots ells amb un objectiu en comú: la promoció de la cultura gastronòmica local i dels productes autòctons (molt valorats a dins i fora de Catalunya) i el foment del turisme gastronòmic català de qualitat.

Durant tot l’any, l’Associació duu a terme una important tasca de promoció i dinamització de l’hostaleria organitzant, participant o fomentant iniciatives populars i professionals, moltes de les quals s’han convertit en cites ineludibles del sector.

Dades pràctiques de la Ruta:
Dates: Del 24 de novembre al 24 de maig de 2024.
Horari: Cada dia en els horaris habituals de servei a cada restaurant.
Restaurants participants: Ca L’Estrany, Can Rin, Il Forno di Papá, La Concòrdia, L´Hort Cabrils, L’Hostal de la Plaça, Nou Gras i Sal i Pebre.
Solidaritat: 1 € de cada plat anirà destinat a l´Associació Mariona (Associació Familiar de Nens del Maresme amb càncer).
Patrocinadors: Font Vella; Cavas Gramona ; Celler Testuan Vi de Cabrils; Fagem (Lots del Maresme).